Voorwaarden

Een Tarotlegging is gebaseerd op uw onderbewustzijn. Het is belangrijk dat de lezer (of gever van een sessie) van de Tarotkaarten zoveel mogelijk  een open houding heeft,  zonder opinies of beoordelingen.  Dit om de informatie zo puur mogelijk door te kunnen geven.

Indien  de client (ontvanger) het niet begrijpt of het niet eens is met de lezing, zal dat worden gerespecteerd.  Wel wordt  een zo duidelijk mogelijke uitleg gegeven door de lezer van de kaarten.

Hoewel de Tarot een leuke manier is om inzichten te ontvangen, zal de client altijd zelf beslissen wat wel en wat niet aangenomen wordt van de informatie die wordt geduid. Het is niet de bedoeling dat de Tarot uw leven moet leiden. De Tarot dient slechts als ondersteuning.

De Tarotlezer doet haar/zijn best om correcte informatie door te geven. Soms is de vertaling van de symbolische informatie niet helemaal duidelijk. Dan is het  de bedoeling dat de Tarotlezer haar/zijn best doet om wel duidelijkheid te krijgen of om eerlijk te uiten als zij/hij het niet weet.  Als dit voorkomt, moet er vaak eerst iets anders in de “reading” gebeuren voordat de “reading” verder kan gaan.

Duidelijke vragen zijn belangrijk. Readings met een specifieke vraag en/of doel krijgen juist de informatie op die vraag of op dat doel. Dit betekent dat wanneer u bijvoorbeeld een vraag over uw werksituatie heeft, u geen informatie of inzichten zult ontvangen over bijvoorbeeld uw gezondheid, tenzij het daarmee te maken heeft.  

Wees niet bang tijdens een reading. Als u dat bent, kan de informatiestroom stroever worden. Een goede Tarotlezer zal dit goed aan kunnen voelen en zal dit aankaarten om zodoende vertrouwen in de situatie te brengen. Alle informatie is informatie uit uw eigen energieveld en/of uw onderbewustzijn.

Het geven van Tarotreadings is een persoonlijk talent dat ontdekt kan worden door het te doen.  Hoe vaker men met de Tarot werkt, hoe meer men zal ontvangen.

Alle Tarotreadings blijven vertrouwelijk.