Over Monique

Hallo en Welkom!

Mijn naam is Monique H. Greven en geboren in Nederland (Oudenbosch 1958). Toen ik een jaar oud was, besloten mijn ouders om naar New Zealand te immigreren. Op mijn negende ben ik vervolgens met mijn ouders naar Amerika geïmmigreerd waar ik 23 jaar heb gewoond. Beide landen hebben mij veel gegeven op het gebied van spiritualiteit. In New Zealand heb ik mijn liefde voor de natuur ontwikkeld en heb ik ontdekt dat ik met dieren kan communiceren, maar ook met Moeder Aarde. In Amerika, (Tucson, Arizona) kwam ik in contact met de Tarot en het Sjamanisme. In Nederland ben ik, na een proces van 2 jaar, Reiki Master geworden.

Door de jaren heen is mijn verbinding met hogere dimensies steeds sterker en duidelijker geworden. Zo had ik een bijna dood-ervaring toen ik 14 jaar oud was en door de jaren heen heb ik verschillende contacten gehad met Engelen en wezens uit andere dimensies die mij assisteerden. Dit waren zeer emotionele ervaringen en zij hebben een groot effect gehad om wie ik ben geworden. Voor mij waren deze ontmoetingen een geschenk en het waren lessen waardoor mijn bewustzijnsniveau werd verruimd. Door deze lessen en o.a. met behulp van de Tarot heb ik mijn werk steeds beter vorm kunnen geven en mij kunnen richten op coaching en ondersteuning.

In mijn leven is er altijd iets “meer” aanwezig. Met mijn ervaringen en inzichten probeer ik, daar waar ik kan, mensen te helpen. Dat wat ik heb ontvangen probeer ik te gebruiken voor de welzijn van anderen; om inzichten, duidelijkheid, ruimte en rust te geven.

Ik hoop u te mogen assisteren.

Monique H. Greven